( چرخ گوشت بیم )، چرخ گوشت های خانگی از نظر موتور و بدنه به دو دسته  افقی و عمودی تقسیم می شوند. موتور چرخ گوشت ها از نوع اونیورسال و دارای  مدار الکتریکی می باشند.

از مشخصات مهم در یک چرخ گوشت می توان به  قدرت، سرعت، توان، نوع ولتاژ و وزن دستگاه اشاره کرد. وجود هر یک از این  خصیصه ها در محصولات برقی بسیار اهمیت دارد.

اجزای تشکیل دهنده چرخ گوشت

  1. موتور: (مهمترین بخش در هر دستگاه موتور آن می‌باشد که این مقوله در چرخ گوشت هم صدق می کند.) ( چرخ گوشت بیم )
  2. محفظه گوشت: (دهانه استوانه ای که گوشت از طریق آن به گلویی وارد می شود.)
  3. چرخ دنده: (وظیفه چرخ دنده بالا بردن سرعت گشتاور موتور دستگاه می باشد که از جنس پلاستیک است.)
  4. شبکه:  (شبکه بر روی تیغه نصب شده و در سایزهای متفاوتی تعبیه شده اند.)
  5. میله حلزونی: (میله داخل گلویی قرار دارد و باعث هدایت گوشت به سمت تیغه می شود.)
  6. تیغه: (عمل خرد کردن گوشت توسط لبه‌های تیز تیغه انجام می‌شود و ظاهری 3 یا 4 پر دارد.) ( چرخ گوشت بیم )
  7. طوقه: (باعث محکم شدن قطعات داخلی می شود.)
  8. سینی: (سینی محل قرارگیری گوشت‌های خورد شده می باشد که عموما جنس پلاستیکی دارد.)
  9. هاون: (به وسیله هاون گوشت از داخل سینی به داخل محفظه داخلی چرخ گوشت هدایت می‌شود.)
  10. قطعه  سوسیس ساز: (این وسیله جانبی به شما امکان درست کردن سوسیس خانگی با کیفیت  در منزل را فراهم می کند. اکثر چرخ گوشت های امروزی این قطعه جانبی را  دارا می باشند.) ( چرخ گوشت بیم )

به یاد داشته باشید:

  1. هرچه موتور این محصول قدرت بیشتری داشته باشد، در مدت زمان کمتری گوشت ها چرخ می شوند.
  2. با این گونه عملکرد به طور حتم در زمان و انرژی خود صرفه جویی بسیاری کرده اید.
  3. ( چرخ گوشت بیم )، پس باید هنگام خرید چرخ گوشت به قدرت موتور دقت توجه کافی نمائید.