هر چی میریزم تو ساندویچ ساز میچسبه!
 برای استفاده از دستگاه ساندویچ ساز رعایت چندین مورد الزامی است:
ابتدا نان تست یا مایه کیک یا هرچیزی رو که میخواین با ساندویچ ساز  درست کنید رو اماده کنید

و سعی کنید مابین نان تست ها مواد کمتری بریزید تا هم مواد و پنیر از لای نون بیرون نریزه و

هم  درب ساندویچ ساز راحت تر  بسته بشه ،همیشه حداکثر دوقاشق غذاخوری مواد لای نون تست ها بریزید و مابقی مواد مثه مایه کیک یا کوکو رو هم یه ملاقه تو هرخانه بریزید

بعد دستگاه رو بزنید به برق و بزارید دستگاه دو دقیقه  داغ بشه ،همیشه دستگاه رو چرب کنید بعد ازش استفاده کنید
میتونید برای اینکه نون تست های برشته و خوشمزه تری داشته باشین از کره بجای روغن استفاده کنید
و اگر سینی های ساندویچ ساز ،غذا بهش میچسبه حتما از کاغذ روغنی یا فویل استفاه کنید . با کاغذ روغنی دیگه ساندویچساز چرب نمیشه و امکان چسبیدن مواد بهش هم از بین میره و میتونید یه اشپزی راحت داشته باشید و برای حفظ محیط زیست هم میتونید از کاغذ روغنی های چندبار مصرف استفاده کنید .