( چرخ گوشت بیم )، چرخ گوشت های خانگی از نظر موتور و بدنه به دو دسته افقی و عمودی تقسیم می شوند. موتور چرخ گوشت ها از نوع اونیورسال و دارای مدار الکتریکی می باشند.
از مشخصات مهم در یک چرخ گوشت می توان به قدرت، سرعت، توان، نوع ولتاژ و وزن دستگاه اشاره کرد. وجود هر یک از این خصیصه ها در محصولات برقی بسیار اهمیت دارد.
اجزای تشکیل دهنده چرخ گوشت
- موتور: (مهمترین بخش در هر دستگاه موتور آن میباشد که این مقوله در چرخ گوشت هم صدق می کند.) ( چرخ گوشت بیم )
- محفظه گوشت: (دهانه استوانه ای که گوشت از طریق آن به گلویی وارد می شود.)
- چرخ دنده: (وظیفه چرخ دنده بالا بردن سرعت گشتاور موتور دستگاه می باشد که از جنس پلاستیک است.)
- شبکه: (شبکه بر روی تیغه نصب شده و در سایزهای متفاوتی تعبیه شده اند.)
- میله حلزونی: (میله داخل گلویی قرار دارد و باعث هدایت گوشت به سمت تیغه می شود.)
- تیغه: (عمل خرد کردن گوشت توسط لبههای تیز تیغه انجام میشود و ظاهری 3 یا 4 پر دارد.) ( چرخ گوشت بیم )
- طوقه: (باعث محکم شدن قطعات داخلی می شود.)
- سینی: (سینی محل قرارگیری گوشتهای خورد شده می باشد که عموما جنس پلاستیکی دارد.)
- هاون: (به وسیله هاون گوشت از داخل سینی به داخل محفظه داخلی چرخ گوشت هدایت میشود.)
- قطعه سوسیس ساز: (این وسیله جانبی به شما امکان درست کردن سوسیس خانگی با کیفیت در منزل را فراهم می کند. اکثر چرخ گوشت های امروزی این قطعه جانبی را دارا می باشند.) ( چرخ گوشت بیم )
به یاد داشته باشید:
- هرچه موتور این محصول قدرت بیشتری داشته باشد، در مدت زمان کمتری گوشت ها چرخ می شوند.
- با این گونه عملکرد به طور حتم در زمان و انرژی خود صرفه جویی بسیاری کرده اید.
- ( چرخ گوشت بیم )، پس باید هنگام خرید چرخ گوشت به قدرت موتور دقت توجه کافی نمائید.
دیدگاه خود را بنویسید